Képtár

Falunap

Immár második alkalommal tartotta meg Kaposszekcső Község Önkormányzata a Falunapot. Ebben az évben július 1-én látták vendégül a település lakóit. A délelőtt és a délután egy része a foci jegyében zajlott. Délelőtt gyerekek, délután pedig öregfiúk kergették a labdát a műfüves pálya zöld gyepén. A rokonok, barátok, ismerősök hősiesen szurkoltak a csapatoknak. Néha egy - egy biztató szó vagy taktikai utasítás is elhangzott! Eredmények: Délelőtti diákfoci: 1. Vásárosdombó, 2. Dombóvár Piros, 3. Dombóvár Lila, 4. Kaposszekcső, Délutáni Öregfiúk: 1. Döbrököz, 2. Vásárosdombó, 3. Dalmand, 4. Kaposszekcső, 5. Csikóstőttős-Jágónak.
Délután a gyerekek és szüleik legnagyobb örömére beindult a játékok forgataga. Sok elszármazott hazalátogatott erre a jeles napra. Az iskola udvarán és a Kossuth utca egy részén tombolhatta ki magát mindenki. Aki megéhezett, az lángossal, vattacukorral, kürtős kaláccsal, s még ki tudja mivel csillapíthatta éhségét. A büfében a szomjasokról is illően gondoskodtak.
Este Peter Sramek koncertjét vehetett részt a zeneszerető közönség. Az ismert dalokat szívesen hallgatta mindenki. Sokan együtt is énekeltek a színpadon álló előadóval.
Koncert után vacsorára várták a megjelenteket. Sült tarja és sült szalonna közül választhatott mindenki.
Aki jóllakott, DJ Shabba retro discojában mindjárt le is mozoghatta a bevitt kalóriákat. Reméljük, jövőre is eljön mindenki, aki az idén itt volt és jól érezte magát!

001.JPG 002.JPG 003.JPG 004.JPG 005.JPG 006.JPG

007.JPG 008.JPG 009.JPG 010.JPG 011.jpg 012.jpg