Képtár

Farsangi mulatság az iskolában

Február 10-én vidám farsangi bulira hívta társait az iskola 8. osztálya. Már sokéves hagyomány, hogy a nyolcadikosok rendezik a bált. Ők adják a műsort, árusítják a zsákbamacskát és a tombolát, szüleik állják a sarat a büfében.
Az idén a western jegyében készült a műsor. Cowboyok és cowgirlek tüzes ritmusra ropták a táncot. De azért a magyar jelleg sem maradt el! Csárdást jártak a lányok és fiúk, sőt egy "csapatösszerázó tréning" leszervezése is szóba került.
A vidám percek után a 7. osztályosok feltűzték az iskola szalagját búcsúzó társaiknak.
Ezek után pedig a farsang elengedhetetlen része, a jelmezverseny következett. A 4. osztályosok pingvin bált adtak elő (1. helyezést ért), az ötödikesek dominók lettek, a 6. osztályosok pedig a nosztalgia jegyében Mókus őrssé alakultak. A 7. osztályosok a "Kaposszekcsői asszonykórus" bőrébe bújtak.
A kiscsoportos jelmezek közt akadtak kis dalmaták Szörnyellával, az Óz szereplői (1. helyezés), hippy lányok, brazil táncosnők.
Az egyéni jelmezek is nagyon sokszínűre sikeredtek. Eljött Hamupipőke, Aranyhaj, egy katona, az ász kártya, és egy madárijesztő . Több boszorkány és bűvös kocka, egy karácsonyfa, a viking és sok más jelmezes színesítette a képet. A zsűri döntése alapján az első díjat a léghajó érdemelte ki .
A jelmezverseny után vette kezdetét a tombolajegyek kisorsolása. A 8. osztály ezúton mond köszönetet mindenkinek, aki felajánlásával támogatta a bál sikerét!
A sorsolás után folytatódott a vidám bál!

001.JPG 002.JPG 003.JPG 004.JPG 005.JPG 006.JPG

007.JPG 008.JPG 009.JPG 010.JPG 011.JPG 012.JPG