Képtár

Csapó Gyuláné polgármester hivatalos látogatása Bietigheimbe

A Bietigheim-Kaposszekcső közt több, mint 10 éve létrejött testvér települési kapcsolat motorja a kezdetektől a bietigheimi Siegbert Kühn.
2015. decemberében Baden-Würtemberg tartomány miniszterétől elismerő jelvényt vehetett át egy nagy titokban szervezett ünnepi matiné keretében, melyre Kaposszekcső Község polgármesterét is meghívták, de sajnos a posta egy hónap késéssel kézbesítette a levelet, így az ünnepségen nem tudott részt venni.
Ezért, amikor 2016. január 12-én, a visszavonuló Ernst Kopp tiszteletére rendezett ünnepségre utazott, e látogatás keretében otthonában kereste fel Siegbert Kühnt és adta át Kaposszekcső Község üdvözletét és megköszönte a partnerkapcsolatban kifejtett sokéves tevékenységét .
Ernst Kopp Bietigheim polgármestere 24 év után úgy döntött, visszavonul tisztségéből és nem indul a választásokon. Tiszteletére a település nagyszabású ünnepséget rendezett, melyre meghívást kaptak a testvértelepülések vezetői is. Olaszországból, Saltarából az alpolgármester, Kaposszekcsőről Csapó Gyuláné polgármester képviselte települését. Csapó Gyuláné ez ünnepség keretében köszöntötte és adta át a település üdvözletét. Megköszönte a sokéves gyümölcsöző együttműködést.
Az érdeklődők az alábbi linken pillanthatnak bele az ünnepségbe. http://www.hardtin.de/index.php/de/rundblick/dies-das/4911-ernst-kopp-ehrenbuerger-und-staufer-medaille
Bízunk abban, hogy az eljövendő években ugyan ilyen baráti és élettel teli marad a kapcsolat a két település között!

EK1.JPG EK2.JPG EK3.JPG EK5.JPG EK7.JPG IMG_2692 (1).JPG

IMG_2693.JPG IMG_2697.JPG