Képtár

Farsang a kaposszekcsői iskolában

Az idei tanévben a 8. osztályosok farsangi műsorában a DebüTÁL cirkusz előadását tekinthették meg az érdeklődő szülők, gyerekek, vendégek.
A műsorban felléptek híres táncosok TANGAnyikából, zenebohócok Hong-KONGból, állatidomár, aki VADúzból érkezett, híres kígyóbüvölőt láthattunk AsSZISZiből, súlyemelőket, akik MAROKkóból repültek haza. Megcsodálhatták a gyönyörű ReprezenTÁL művészi előadását, aki hajlékonyságával ámulatba ejtette a közönséget. Majd pom-pom lányok csodálatos táncát élvezhette a közönség.
A műsor után az iskola tanulóinak jelmezes bemutatója következett. Rengeteg egyéni beöltöző mutatta meg magát ötletes és csodaszép maskarákban. Megjelentek tündérek, boszorkák, harcosok, eljött több példányban „Szörnyella De Frász”, tiszteletét tette Kleopátra, a „Nagy Ho-Ho Hó”,de ellátogatott a Flintstone család kőkori járgányával is. Egy hirdetőoszlopról leolvashatta mindenki az aktuális híreket, vagy éppen azt: kinek milyen eladni valója van. Voltak, akik csoportosan öltöztek be. Itt voltak a „Hupikék törpikék”, vidám bohócok, matrózok ropták a matróztáncot. Nehéz dolga volt a zsűrinek, aki minden beöltözött tanulót megjutalmazott.
A tombolasorsoláson nagyon sok értékes, ötletes nyereményt sorsoltak ki. Rengeteg felajánlás érkezett, amit nagyon köszönünk a 8. osztály nevében.
Aki időközben megéhezett vagy megszomjazott a büfében sok finomságot vásárolhatott, melyet a nyolcadikos tanulók szülei készítettek.
A zenét Männer Róbert szolgáltatta. Este 20 óráig ropták a táncot a gyerekek.
A díszletet, jelmezeket Schlauch István, Sclauch Istvánné, Somlyainé Schlauch Ditta készítette.
A műsort betanította és a rendezvényt szervezte Pittinoné Kutas Erika osztályfőnök.
A nyolcadikosoknak ez a vidám délután lezárt egy korszakot a szekcsői iskolában. A második félév már egy kicsit a búcsú jegyében telik, hisz nem sok idő van már a ballagásig. De addig még sok a tanulni való. Hajrá, kitartás júniusig!

0.jpg 1.jpg 10.JPG 100.JPG 101.JPG 103.JPG

104.JPG 11.JPG 12.jpg 13.JPG 14.jpg 16.JPG