Képtár

Közösségi nap Kaposszekcsőn

Kaposszekcső is kapcsolódott a szeptember 26-án országosan megrendezett " Magyarország szeretlek" című rendezvénysorozathoz.
Délután először izgalmas feladatokkal találkoztak az iskolások és az érdeklődő vendégek a tornacsarnokban. Szülőkkel megerősített váltóversenyben mérték össze ügyességüket először az alsósok, majd a felső tagozatosok. Majd átmentek az iskola épületébe, ahol különböző tréfás vagy éppen kézügyességet igénylő feladatok vártak rájuk tanáraik irányításával. Volt olyan állomás, ahol célba kellett dobni babzsákkal, csokit enni késsel-villával, evőeszközöket csoportosítani kesztyűs kézzel, betűtésztából kirakni egy véletlenszerűen kihúzott idézetet. De a feladatok között szerepelt lepényevés, bicikli - külső hajító verseny, diótörés, hulahoppozás, mocsárjárás. Ez egyik állomáson addig kellett fújni a lufit, amíg szét nem durran.Ez jó bátorságpróba is volt, hisz nem minden kisgyerek merte megcsinálni.
6 órakor kezdődött Baricz Gergő és zenekarának koncertje, amit a gyerekek már nagy izgalommal vártak.
Utána került sor a tűzgyújtásra. Az esős idő ellenére sikerült életre hívni a lobogó lángokat. Amikor már kezdett hamvadni a tűz és a kinti lelkesedés, a sportcsarnokban disco várta a táncolni vágyókat.
A szitáló eső ellenére is jó hangulatban vidáman telt a délután!

közösségi nap Kaposszekcső 034.JPG közösségi nap Kaposszekcső 043.JPG közösségi nap Kaposszekcső 046.JPG közösségi nap Kaposszekcső 050.JPG közösségi nap Kaposszekcső 057.JPG közösségi nap Kaposszekcső 064.JPG

közösségi nap Kaposszekcső 067.JPG közösségi nap Kaposszekcső 069.JPG közösségi nap Kaposszekcső 072.JPG közösségi nap Kaposszekcső 078.JPG közösségi nap Kaposszekcső 089.JPG közösségi nap Kaposszekcső 094.JPG