Képtár

Farsang az iskolában 2013.

2013. február 1-én Kaposzekcsőn megrendezésre került az iskolai farsang. A bál szervezője hagyományosan a 8. osztály volt.
A rendezvény a nyolcadikosok műsorával kezdődött, melyben Karib tengeri kalózoknak öltözve szórakoztatták a közönséget. A produkciót a publikum vastapssal jutalmazta.
Ezután a jelmezesek felvonulása következett. A 62 beöltöző ötletes és színvonalas jelmezével és kis produkciókkal emelte a rendezvény hangulatát. Később tombolasorsolás és zsákbamacska árusítás okozott nagy örömet kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
A büfében a nyolcadikosok anyukái készítette szép és finom sütemények, torták, szendvicsek, valamint üdítő várta a vendégeket.
A Golden's zenekar talpalávalójára estig táncoltak a diákok, pedagógusok, szülők, egykori diákok és vendégek.
A rendezvény sikeréhez hozzájárult számos felajánlás, amiért ezúton szeretne minden támogatójának köszönetet mondani a rendezvényt szervező 8. osztály és osztályfőnökük, Tillann Ildikó.

Iskolai farsang 002.jpg Iskolai farsang 004.jpg Iskolai farsang 005.jpg Iskolai farsang 007.jpg Iskolai farsang 014.jpg Iskolai farsang 019.jpg

Iskolai farsang 022.jpg Iskolai farsang 025.jpg Iskolai farsang 032.jpg Iskolai farsang 034.jpg Iskolai farsang 036.jpg Iskolai farsang 051.jpg